HUISREGELS

 

We zijn heel blij dat u heeft gekozen voor onze praktijk. Om de behandeling van uw kind, uzelf en ons zo fijn mogelijk te maken hebben we een aantal regels bedacht. Deze regels vindt u hier onder.

Heeft u vragen: Bel of e-mail ons gerust.

 

Schoenen uit 

Wij houden ons "Heldenhuis" graag netjes en schoon. Alle kinderen mogen hun schoenen in de hal uitdoen en in het schoenenrek te zetten. Ouders/verzorgers vragen wij om de voeten goed te vegen.

 

Op tijd

Wij werken graag op tijd, dit kan alleen als jullie vijf minuten voor de afspraak aanwezig zijn.

 

Gepoetste tanden

Het is belangrijk dat de tanden van uw kind gepoetst zijn voor de behandeling.

 

Begeleiding

Om genoeg rust en ruimte te hebben in de praktijk, willen we u vragen om met 1 begeleider te komen. Broetjes en zusjes die geen afspraak hebben zijn niet toegestaan. Mocht dit voor problemen zorgen, neem dan contact met ons op.

 

Afwezig

Tot 48 voor de afspraak kunt u deze probleemloos annuleren (het weekend wordt niet meegerekend). Na die tijd wordt de afspraak als niet nagekomen berekend. Bij het maken van de afspraak sturen wij u een bevestiging en een week voor de afspraak wordt er een herinnering gestuurd per e-mail. Dit is een service en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

 

Ziek melden

Indien uw kind ziek is, dient dit aan het begin van de dag gebeld te worden. Bij voorkeur ontvangen wij de ziekmelding voor 8.00u per e-mail. Kinderen kunnen buikpijn/hoofdpijn hebben of misselijk zijn van de stress voor een tandartsbezoek. In dit geval is het raadzaam om wel met uw kind langs te komen.

 

Herhaaldelijk verzuim

Na de tweede niet nagekomen afspraak wordt uw kind bij ons uitgeschreven en verwijzen wij uw kind terug naar de huistandarts. Wij zullen de huistandarts hierin op de hoogte brengen. Dit geldt ook bij het niet betalen van een rekening of indien er (ook door ziekte) regelmatig afmeldingen zijn, behouden wij het recht u terug te verwijzen. Indien wij het vermoeden krijgen van borgonthouding aan uw kind, zijn wij verplicht melding te maken bij Veilig Thuis.

 

Niet roken, geen eten/drinken en huisdieren

Het is in onze praktijk (en de wachtkamer) NIET toegestaan om te roken en te eten/drinken. Ook het roken voor de entree en het weggooien van peuken stellen wij niet op prijs. Houd de straat alstublieft schoon en netjes.

Huisdieren zijn NIET toegestaan. Uitgezonderd zijn officiële hulphonden, deze zijn natuurlijk gewoon welkom.